Άλλο ένα κοινωνικό παντοπωλείο αποκτά η Θεσσαλονίκη. Το δημιουργεί η μη κυβερνητική οργάνωση Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα (Μ.Α.Ζ.Ι.), που έχει ιδρύσει ο δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας. >>>

 

“Σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή που βιώνει ο τόπος, σε μία περίοδο που ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας ζουν μία σκληρή καθημερινότητα, η ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι, στο βαθμό που μπορούμε, τους χειμαζόμενους από την κρίση συνανθρώπους μας είναι μεγάλη”, τονίζει ο κ. Γκιουλέκας σε ανακοίνωσή του.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο που δημιουργήθηκε από την αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι. –  «Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα», καλεί τους Θεσσαλονικείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού και άλλων ειδών, για να σταθούν στην πράξη στο πλευρό Θεσσαλονικέων που το έχουν ανάγκη.

Η πρώτη παρουσίαση και ενημέρωση για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 20.00-22.00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα Επίδαυρος), στο πλαίσιο του Money Show, από τον πρόεδρο της Μ.Α.Ζ.Ι., Κ. Γκιουλέκα.