Οι χώροι εστίασης της πόλης δίνουν δυναμικά το «παρών» στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που  διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.  Για το λόγο αυτό… «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω, με μενού 10 €»!

Κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου, σε εστιατόρια και café της πόλης, θα προσφέρονται  προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10 €.

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη αυτή δράση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, που αποτελεί παράλληλα έναν από τους βασικούς στόχους της Διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, σε προσιτή τιμή, γεγονός που ενισχύει την σημασία του, στην εποχή που διανύουμε.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους  τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης να συμμετέχουν, εφόσον το επιθυμούν, στη δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 €»

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη δράση μέσω του συνδέσμου: http://foodfestival.thessaloniki.gr/tuesdays/

Η λίστα των εστιατορίων εμπλουτίζεται συνεχώς.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, καθώς και για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στο link http://foodfestival.thessaloniki.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310 877912, e-mail:  foodfestival@thessaloniki.gr