Το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν την προβολή της ταινίας Punk’s not Dead του Βλαντιμίρ Μπλαζέφσκι(φωτογραφία), τη >>>

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας. Η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο του τμήματος Ματιές στα Βαλκάνια του 52ου ΦΚΘ, παρουσία του σκηνοθέτη. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η ταινία Punk’s not Dead είναι μια μαύρη κωμωδία με θέμα την επανένωση ενός παλιού πανκ συγκροτήματος. Ο Μίρσα είναι ένας πανκ που παλεύει με τις δυσκολίες της καθημερινότητας στα Σκόπια. Μια μέρα, του προτείνουν να συμμετάσχει σε μια πολυπολιτισμική εκδήλωση στο Ντέμπαρ. Το επόμενο βήμα θα είναι να βρει όλα τα πρώην μέλη του συγκροτήματός του και να τους προτείνει να παίξουν ξανά... Η πρώην φίλη του ξαναγυρίζει κοντά του και τον βοηθά να τους εντοπίσει και να τους πείσει να ξαναφτιάξουν τη μπάντα τους. Το μήνυμα της ταινίας είναι ιδιαίτερα εμψυχωτικό: πρέπει να συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.