Στις ελλείψεις του Άρη να αντιδράσει σε στημένες φάσεις στάθηκε ο νέος προπονητής των “κιτρίνων”, Μίχελ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός χαρακτήρισε “δώρα στον αντίπαλο” τα γκολ, παραδέχτηκε πως αιφνιδιάστηκε στο 8ο λεπτό (σ.σ. όταν μπήκε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού) και πρόσθεσε το… μότο του Πάμπλο Γκαρσία! >>>

 

“Με το που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα έπεσα στο 8ο λεπτό, αιφνιδιάστηκα αλλά όποιος δεν μπορεί να σηκωθεί δεν μπορεί να είναι προπονητής(σ.σ. ο Γκαρσία έχει στο χέρι του γραμμένο με τατουάζ το μότο “Επιτρέπεται να Πέσεις, Επιβάλλεται να Σηκωθείς”)! Γι’ αυτό είπα στην ομάδα στο ημίχρονο, πιο εύκολα είναι να πέφτεις κάτω και θα πρέπει να πολεμήσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κι αν στο ποδόσφαιρο δεν υπήρχαν τα κόρνερ και τα φάουλ τότε θα κερδίζαμε 1-0”...

Ο Πρόμπιερς χαρακτήρισε “ρίσκο” το να παίζεις μπάλα κόντρα “σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός”(σ.σ. κάποιος πρέπει να του πει πού ήρθε κι ότι ο Άρης ανέκαθεν έπαιζε μπάλα στα ντέρμπι και τα κέρδιζε) και δήλωσε ικανοποιημένος “από άποψη μαχητικότητας και τρόπου παιχνιδιού σε κάποιους τομείς”.

Έριξε τα βέλη του στους… μετά Χριστόν προφήτες (“μετά το παιχνίδι είμαστε όλοι εξυπνότεροι. Είναι σαν να λέμε τα νούμερα του Λόττο αφού έχει γίνει η κλήρωση”, είπε) και σταμάτησε στο ότι “δεχτήκαμε τρία γκολ από τρία στημένα παρά το γεγονός ότι έχουμε ψηλούς παίκτες...Σίγουρα δεν μου άρεσε η συμπεριφορά στα στημένα από τα οποία δεχτήκαμε τρία γκολ. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι έχουμε κάποιους αρκετά ποιοτικούς παίκτες, που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, ευθύνες και προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι και θα προσπαθήσω στο επόμενο διάστημα να περάσω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου και θα πρέπει να προχωρήσουμε βήμα βήμα και σιγά σιγά να βελτιώνουμε τον κάθε παίκτη”.

Υπογράμμισε πως “θα ήταν το πιο εύκολο εναντίον μίας δύσκολης ομάδας να καθίσω στην εξέδρα και να πω ‘εντάξει δεν με αφορά’” κι ότι δεν είναι μάγος: “Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ, δεν είμαι μάγος και θα προσπαθήσω με δουλειά να βελτιωθεί η ομάδα”, κατέληξε.