Μπουμπούκι ο αρχιλοχίας του Υγειονομικού. Είχε πλαστογραφήσει έγγραφα με στοιχεία συναδέλφων του, για να εκταμιεύσει, παράνομα, δάνεια, από τράπεζες και πλήρωνε δόσεις με… πλαστά χαρτονομίσματα! >>>

 

Ο 40χρονος αρχιλοχίας κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη κακουργηματικής μορφής και παραχάραξη. Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις αρχές του 2010 κατάφερε να αποκομίσει συνολικά  68.000 ευρώ. Είχε πλαστογραφήσει από στρατιωτικές ταυτότητες, ως φύλλα μισθοδοσίας. Εμφανιζόταν στις τράπεζες με διάφορα στοιχεία και εκταμίευσε, συνολικά, δάνεια ύψους 68.000 ευρώ.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σε τραπεζικό κατάστημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Είχε πάει να πληρώσει δόση δανείου που είχε εκταμιεύσει με πλαστά έγγραφα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, δύο πλαστά στρατιωτικά δελτία ταυτότητας με τα στοιχεία του, τα οποία είχε φτιάξει ο ίδιος και έγγραφα τράπεζας σε όνομα συναδέλφου του, στα οποία είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα τράπεζας με πλαστές υπογραφές, βιβλιάρια καταθέσεων με τα στοιχεία στρατιωτικών, ένας σκληρός δίσκος, ο οποίος περιείχε έγχρωμες απεικονίσεις στρατιωτικών δελτίων ταυτότητας και απεικονίσεις χαρτονομισμάτων των 20 και 50 ευρώ, καθώς και ένας έγχρωμος εκτυπωτής.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα.