Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εναντίον του Παναιτωλικού, ο οποίος, μάλιστα, βρέθηκε να αγωνίζεται από το 7’ με 10 παίκτες, μετά από δίκαιη αποβολή του Άντι, όταν απέκρουσε, πάνω στη γραμμή, με το χέρι. Αποβολή και πέναλτι για τον Βιερίνια, που άνοιξε το σκορ, έδιωξε από νωρίς το άγχος του δικεφάλου και… >>>

βραδινός περίπατος στην Τούμπα.

Χρειάστηκαν να περάσουν περίπου 2 μήνες και 5 παιχνίδια για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις νίκες στο πρωτάθλημα (τελευταία επιτυχία στις 25/9 επί της ΑΕΚ).

Με την επιστροφή του στις νίκες, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην 5η θέση με 14 βαθμούς, αφήνοντας στην 7η τον Παναιτωλικό που έμεινε στους 11. Παράλληλα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν μετά το 56' και το 3-0 να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο (24/11).

Η Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος

Βοηθοί: Σταθόπουλος, Αναστόπουλος

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 62'), Μαλεζάς, Σπαντάσιο, Παπάζογλου (Αθανασιάδης 62'), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (Ρομπέρ 76'), Σνάουτσνερ.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας (Μουμίν 62'), Ρότσα, Θεοδωρίδης (Παλαιολόγος 72'), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά (Μπαμόγκο 63').

Σκόρερ: Βιεϊρίνια (πεν.) 7', Παπάζογλου 53', Σπαντάσιο 56'

Κίτρινες: Σαλπιγγίδης 35', Παπάζογλου 52'

Κόκκινη: Αντι 6'