Ένας 45χρονος νεκρός και τρεις θαμώνες καφενείου τραυματισμένοι είναι τα θύματα 27χρονου αλλοδαπού, που τράβηξε μαχαίρι, μετά από καβγά, μέσα σε καφενείο στο Ριζοχώρι Πέλλας. >>>

Ο δράστης έπινε τον καφέ του, το πρωί της Δευτέρας, 14 Νοεμβρίου 2011, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν, πάνω στην κουβέντα, άρχισε να καβγαδίζει με άλλους θαμώνες και τον 47χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο νεαρός αλλοδαπός σηκώθηκε κι έφυγε. Εκεί που όλοι πίστευαν ότι το θέμα είχε λήξει, ο 27χρονος επέστρεψε με ένα μαχαίρι που πήρε από το σπίτι του κι έστησε νέο καβγά. Λόγο στο λόγο, πιάστηκε στα χέρια με 45χρονο, τον οποίο μαχαίρωσε στο κεφάλι και το θώρακα, σωριάζοντάς τον νεκρό!

Άλλοι θαμώνες έπεσαν πάνω του για να τον αφοπλίσουν και τα κατάφεραν αφού, όμως, τραυμάτισε άλλους τρεις (ο ένας είναι ομοεθνής του)!

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 27χρονος συνελήφθη. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Έδεσσας κι εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, την οποία ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας. συνεχίζεται.