Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τα μέλη της ομάδας «Ήμουν κι εγώ εκεί στην παρέλαση του Λαού στις 28 του Οκτώβρη», θα πραγματοποιηθεί>>>

σήμερα το μεσημέρι στις 13:00,   στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται ότι.. 
«Εμείς που υπογράφουμε αυτή τη δημόσια δήλωση δηλώνουμε ότι ήμασταν όλοι παρόντες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με χιλιάδες άλλους συμπολίτες μας. Συμμετείχαμε στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Ηρωικού ΟΧΙ του λαού μας, με μοναδικό σκοπό να εκφράσουμε προς τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και της πολιτείας την οργή και την αγανάκτησή μας, για την εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων….Όλοι εμείς, οι χιλιάδες διαδηλωτές, δε σταματήσαμε καμιά παρέλαση. Αντίθετα δώσαμε στην επέτειο το πραγματικό της νόημα. Παρέλαση εκείνη τη μέρα έκανε ο λαός! Βροντοφωνάξαμε «ΟΧΙ» στην τρόικα , το μνημόνιο, την αντιλαϊκή πολιτική! Μιλήσαμε για το δικαίωμά μας για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας.
Εδώ και τώρα απαιτούμε να σταματήσει κάθε έρευνα και κάθε δίωξη σε βάρος όσων στις 28 Οκτωβρίου 2011 υπερασπίστηκαν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και καλούμε όλο το λαό να συμπαραταχθεί σ’ αυτό τον αγώνα».


Τα μέλη, με σχετική ομάδα στο facebook, μάζεψαν υπογραφές και καλούν όλους τους πολίτες να παραστούν στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί με στόχο ''τον τερματισμό των διώξεων και του κλίματος τρομοκρατίας που επιχειρεί η κυβέρνηση να εμφυσήσει στους πολίτες που εξακολουθούν να αντιστέκονται μαζικά, συλλογικά και αλληλέγγυα''.