Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το “φαινόμενο 11:11″, δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το “εσωτερικό τους ρολόι” να κάνουν κάτι τέτοιο. Άλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.
Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! “Με την ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας“, λένε.
Τι περιμένουν να συμβεί στις 11/11/11!
Μία από τις πιο διαδεδομένες απόψεις είναι ότι στις 11/11/11, θα “αποκαλυφθεί” -άγνωστο πώς- στην ανθρωπότητα ο τρόπος ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το καθοριστικό “άλμα συνείδησης” το 2012!
Δεύτερη στη σειρά, έρχεται η θεωρία που λέει πως στις 11/11/11 θα συμβεί ένα κορυφαίο γεγονός που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του!Υπάρχει και η πιο… ρεαλιστική προσέγγιση που λέει ότι στις 11/11/11 δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα, όπως δεν συνέβη τίποτε όλες τις προηγούμενες φορές που το ημερολόγιο έδειξε 11/11!
Σύμπτωση: O Λουκάς Παπαδήμος, ο νέος μας πρωθυπουργός, εκλέχθηκε 11οςπρωθυπουργός. Και δεν τελειώνει εκεί. 11 Οκτωβρίου έχει και γενέθλια. Είναι απλή σύμπτωση ή αυτό κάτι σημαίνει;