Ιδανικό τριήμερο για να διαβάσουμε ένα καλό βιβλίο και φυσικά έχουμε την καλύτερη πρόταση. Το φθινόπωρο μιας μάγισσας της Καίτης Οικονόμου.
'Ενα βιβλίο που μας μεταφέρει στην Μακεδονία για να μας μιλήσει για την Μυρσίνη την κόρη μιας τσιγγάνας κι ενός Μακεδόνα που μεγαλώνει ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους νιώθοντας ότι δεν ανήκει σε κανέναν.Στα εννιά της χρόνια όταν την εγκαταλείπει η μητέρα της η μικρή Μυρσίνη πρέπει να αντιμετωπίσει ολομόναχη το παράξενο χάρισμα της, την έκτη αίσθηση που έχει κληρονομίσει απο την τσιγγάνα προγιαγιά της.
Αδυνατώντας να διαχειριστεί ένα χάρισμα που το βλέπει σαν κατάρα το καταπιέζει και εντάσσεται στον κόσμο του πατέρα της.Πολλά χρόνια αργότερα γυναίκα πια επισκέπτεται για πρώτη φορά με το μνηστήρα της το τόπο καταγωγής της, για να τακτοποιήσει τις κληρονομικές της υποθέσεις. Κι εκεί γνωρίζει τον Στέφανο Βρεττό, έναν άνδρα που ανατρέπει όλες τις βεβαιότητες της ζωής της.
Στην φθινοπωρινή Μακεδονία, ο διαισθητικός της εαυτός αφυπνίζεται έπειτα απο έναν λήθαργο που κράτησε είκοσι χρόνια. Κι ενώ η Μυρσίνη παλεύει με τα χάωδη αισθήματα της ένας άγνωστος επιβουλεύεται τη ζωή της...
Η Καίτη Οικονόμου μια ευαίσθητη συγγραφέας μας καθηλώνει και μ' αυτό το βιβλίο της και είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για το συννεφιασμένο εορταστικό τριήμερο.
Καλή ανάγνωση απο το salonicanews!