Κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η γυναίκα του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαροζί, Κάρλα Μπρούνι, σε κλινική στο Παρίσι, την στιγμή που πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα....
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ Σαρκοζί έφτασε στην κλινική λίγες ώρες μετά την γέννηση της κόρης του. Είχε επισκεφτεί την γυναίκα του νωρίτερα χθες, ωστόσο χρειάστηκε να φύγει, προκειμένου να βρεθεί στην Γερμανία για συναντήσεις που αφορούσαν στην κρίση χρέους της ευρωζώνης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το προεδρικό μέγαρο εξήγησε πως δεν πρόκειται να εκδώσει κάποια ανακοίνωση, αφού η εγκυμοσύνη είναι ένα οικογενειακό και προσωπικό ζήτημα.
Η Κάρλα Μπρούνι έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ενώ και ο Νικολά Σαρκοζί έχει τρεις γιους από τους προηγούμενους γάμους του.
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε πως το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαίωσε ένα πρόσωπο από το στενό κύκλο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, η οποία νωρίτερα χθες είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να βγάλει φωτογραφίες με τον παιδί της.