Ο ΑΡΗΣ αν και παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο  απέναντι στον Εργοτέλη και κρατούσε τη νίκη ως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 αφού ισοφαρίστηκε από τον Μπούντιμιρ........
Ο Καλίφα Σανκαρέ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ πέτυχε το γκολ της ομάδας του στο 45 με ωραίο πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες. Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του σε ολόκληρο το παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ καθώς έχασε ευκαιρίες με τους Καπετάνο, Ιάκομπ, Ουμπίντες. Αν και με δέκα παίκτες από το 82 ο Εργοτέλης ισοφάρισε στο 93 με τον Μπούντιμιρ, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Σανκαρέ μόνος του απέναντι από τον Πίρσοιν έστειλε την μπάλα άουτ κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με 1-1.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής(55 Λεάλ), Γιοβάνοιβιτς, Φραγκουλάκης (73 Κατσικοκέρης), Μπουντιμίρ, Κουτσιανικούλης (55΄Μπέτο)

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί (90 Λαζαρίδης) , Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα (52 Ιάκομπ), Καζναφέρης (58 Νέτο), Πρίττας.