Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται δύο άνδρες και μια γυναίκα που κατείχαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθησαν για δυο διαφορετικές περιπτώσεις παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Οι δυο άνδρες(δύο 22χρονοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός), συνελήφθησαν στο 10ο χλμ. της Ε.Ο Κρυσταλλοπηγής - Καστοριάς, επειδή μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 8 κιλά και 688 γραμμάρια κάνναβης σε έντεκα δέματα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης δύο πυροβόλα όπλα τύπου Καλάσνικοφ, τέσσερις γεμιστήρες και 120 φυσίγγια.

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Συντονισμού-Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Είναι 43χρονη η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, διακινούσε ναρκωτικές ουσίες με την υπόδειξη και για λογαριασμό 32χρονου αλλοδαπού κρατούμενου των φυλακών Πάτρας. Στο σπίτι της 43χρονης, στην περιοχή της Νικόπολης, εντοπίστηκαν πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 840 γραμμαρίων, 1 ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 5.124 ευρώ που προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών.