Η γνωστή και καταξιωμένη Δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη για πολλά χρόνια μας κράταγε παρέα μέσα από τη συχνότητα του Αlpha, στην παρέα του «Κους-Κους». Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι της Κάντζας, συνεργάστηκε με το Αlter και την εκπομπή «Τv weekend» κάθε Σάββατο και Κυριακή.
 

Το καλοκαίρι όμως έληξε το συμβόλαιό της με το κανάλι του Περιστερίου και η δημοσιογράφος ζήτησε χρόνο να σκεφτεί αν θέλει να βρίσκεται και πάλι στη τηλεόραση! Η ενασχόληση της με τα media ξεκίνησε απο τα δεκατέσσερα της χρόνια όπου απέκτησε και την πρώτη της δημοσιογραφική ταυτότητα στην Θεσσαλονίκη αυτό ήταν όνειρο ζωής για τη δική μας " Κλεό" ένα όνειρο που εξελίχθηκε σε μια λαμπρή και περιζήτητη καριέρα.
Η ίδια έχει δηλώσει κατα καιρούς οτι :
Δεν έχω πελατειακές σχέσεις με κανένα, δεν πίνω καφέ με διάσημους, δεν κάνω παρέα με σύσσωμη την ελληνική σόουμπιζ μόνο και μόνο για να μπορώ να κάνω όσο πιο ελεύθερα και έντιμα μπορώ αυτό που κάνω. Κατά συνέπεια παραμένω ορκισμένα ανισόρροπη!». Ακόμη  Παθιάζεται όταν πιστεύει αυτό που λέει και δεν προσποιείται. «Με την κακή έννοια μ’ έχουν εκβιάσει κάποιοι δια μέσου άλλων, αλλά δεν μ’ αγγίζουν αυτά.
Φέτος έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης και να ασχοληθεί με την έντυπη δημοσιογραφία που τόσο πολύ αγαπά. Συνεργάζεται με την εταιρία imako όπου διατηρεί μια θέση στην αρχισυνταξία.
Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει, αν και είναι δεδομένη.