olimpiakos_paok_2_1_20111002_01Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης. Μέσα σε δέκα λεπτά ο Δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από τον Πειραιά. ΟΙ γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι για 20 λεπτά κι αυτό έφθανε…

 

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να τα ΄χει χαμένα στην αρχή του αγώνα κι ενώ φαινόταν να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού, κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια στημένη φάση και να προηγηθεί. Κι εκεί που έδειχνε ψύχραιμος κι ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήρθε ένα νέο δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό και παιδαριώδη λάθη της άμυνας, για να προηγηθούν οι γηπεδούχοι.

Στην ισοφάριση τον παίκτη του Ολυμπιακού που σεντράρει τον μαρκάρει ο… Βιερίνια. Ο δε Κρέσιτς δε βγαίνει με… τίποτα. Στο δεύτερο γκολ, ο Τσιρίλο χάνει τον σκόρερ Τσιμπούρ, στο πρώτο δοκάρι... Τα άκρα της άμυνας δε λειτούργησαν όπως έπρεπε… Και το κακό ήταν ότι δεν υπήρχε ο… δεύτερος τερματοφύλακας (Κοντρέρας) στο κέντρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν βασανιστικό. Ο Ολυμπιακός “έπεσε”, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έλεγε να… σηκωθεί. Ο Μπόλονι έστησε πιο σωστά την ομάδα, όμως, τελικά, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει να του λείπουν τρεις βασικοί… Ειδικά σε συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια.

Τελικό συμπέρασμα; Τζάμπα τον φοβήθηκε αυτόν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ…

Στα αρνητικά του παιχνιδιού η ακατάσχετη υβρεολογία των φιλάθλων των γηπεδούχων από το 1 ως το 90 και η ανοχή του διαιτητή στα σκληρά μαρκαρίσματα του Τοροσίδη πάνω στον Βιερίνια. Καλά που ο Πορτογάλος είναι σκληρό κόκκαλο…

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (67' Μακούν), Φέισα (70' Μοδέστο), Τζιμπούρ, Μιραλάς (90+' Αμπντούν), Φουστέρ, Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Μπαλάφας, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (77' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (74' Ίβιτς), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Ετό (87' Σπαντάσιο).

Σκόρερ: 35' Φουστέρ, 42' Τζιμπούρ / 24' Μπαλάφας