Άστραψε και βρόντηξε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Καλεσμένος στο «Πρωινό mou», o ταλαντούχος ηθοποιός, άσκησε κριτική στους κριτές του. Ποιοι είναι αυτοί; κάποιοι δημοσιογράφοι που όπως είπε «έθαψαν» την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, την οποία σκηνοθετούσε. «Ήταν ασήμαντες κριτικές, χωρίς ουσία, χωρίς βάση και χωρίς ν΄ακουμπάνε σε καμία αλήθεια.......
Επί προσωπικού δεν μπορούν να μιλήσουν. Για το ταλέντο μου σαν ηθοποιό δεν τολμά κάποιος να πει κάτι, γιατί έρχεται σε σύγκρουση με το από πού ανατέλλει ο ίδιος. Ενοχλεί η επιτυχία. Δεν είναι εύκολο να συγχωρήσεις έναν άνθρωπο, ή να μην έχεις κομμάτι της αυθεντίας του ή να μην συμμετέχεις στην επιτυχία του. Θέλει πολύ κουράγιο».
Τόνισε μάλιστα όλο νόημα και προς πολλαπλούς αποδέκτες, πως «υπάρχει ζήλια στο χώρο και η επιτυχία ενοχλεί. Όταν γεμίζω τα θέατρα επί εφτά χρόνια με σπουδαίες παραστάσεις, όταν συμβαίνει ο,τι συμβαίνει στην τηλεόραση, ε κάπου στην έχουν στημένη. Κάπου πρέπει να σκοντάψεις. Ρωτήστε τους γιατρούς των κυρίων. Ή θέλουν γιατρό ή πάνε σίγουρα σε γιατρό».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως με την ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα, κάνει κολλητή παρέα το τελευταίο διάστημα, και πως θα γίνει κουμπάρος στο γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Τάσο Ιορδανίδη.
Πρόσθεσε ακόμα πως του άρεσε πολύ το ριάλιτι της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή», ενώ τέλος είπε πως στα νιάτα του και πολύ πριν παντρευτεί, είχε σχέση με πολύ μεγαλύτερη του γυναίκα. Πόσο; 18 χρόνια!