pagkakia_tsimiski_20111012_01Μια διαφορετική εικόνα παρουσιάζουν από σήμερα (Τετάρτη) 12 Οκτωβρίου τα πεζοδρόμια της οδού Τσιμισκή, αφού άρχισαν να τοποθετούνται τα πρώτα από τα συνολικά 30 παγκάκια που θα στηθούν κατά μήκος της πολυσύχναστης αυτής οδού.

 

Οι εργασίες, θα ολοκληρωθούν σε τρεις μέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, τα παγκάκια “τοποθετήθηκαν σε ικανή απόσταση μεταξύ τους και σε σημεία που να είναι εύχρηστα για τους δημότες”. Σχεδιάστηκαν με την κλασική τους μορφή και κατασκευάστηκαν με ελάχιστο κόστος από τα συνεργεία  του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Με τα παγκάκια που τοποθετούνται στην Τσιμισκή, ο δρόμος  αποκτά το καθιστικό του. Την πρωτοβουλία μας αυτή θα την επεκτείνουμε και σε άλλους δρόμους που έχουν ικανό πλάτος πεζοδρομίων», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Ανδρ. Κουράκης και απηύθυνε μια πρόταση στους δημότες: Να υιοθετήσει ο καθένας ένα ή περισσότερα  παγκάκια με την μορφή χορηγίας, που θα φέρουν το όνομα του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας(Αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Αγγελάκη 13. Τηλ. επικοινωνίας : 2310. 276.329, 230.296.808).