Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στη Σκύδρα και παραβρέθηκε στα εγκαίνια του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ ο οποίος, πλέον, φέρει το όνομά του. Είναι η πρώτη φορά που …

σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ παίρνει το όνομα ενός αλλοδαπού παίκτη, κάτι που δείχνει τη λατρεία των ΠΑΟΚτσήδων στον Ουρουγουανό.

Πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας αψηφώντας τη βροχή, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Σκύδρας όπου βρίσκονται τα γραφεία και κυριολεκτικά αποθέωσαν τον Ουρουγουανό άσσο. Ο Γκαρσία συνοδευόταν από τον Κώστα Ιωσηφίδη και φυσικά αισθάνθηκε και πάλι την αυθόρμητη αγάπη του κόσμου του Δικεφάλου, που τον περιβάλλει από την μέρα της παρουσίας του στην Ελλάδα.

Τα μέλη του Συνδέσμου του παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στην οποία αναγράφεται: "Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια ομάδα, είναι ιδέα και εσύ είσαι κομμάτι αυτής της ιδέας. Εκφραστής μέσα στο γήπεδο. ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία".

Ο Γκαρσία κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι των γραφείων και απευθυνόμενος στον κόσμο -ο όγκος των συγκεντρωμένων θύμιζε… προεκλογική συγκέντρωση- τους είπε: "Είμαστε όλοι μία γροθιά! Ξέρουμε όλοι μας τι γίνεται στο πρωτάθλημα, αλλά δεν χάνουμε ποτέ την πίστη μας. Προσωπικά δεν έχω πάρει πολλά τρόπαια στην καριέρα μου. Η δική σας αγάπη, αλλά και αυτή η πλακέτα είναι από τα μεγαλύτερα και σας ευχαριστώ"...

Ο Πάμπλο υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν και έδειξε συγκινημένος από την εκδήλωση που με τόσο μεράκι οργάνωσαν τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας!


Με πληροφορίες από το paokmania