onil_samrokΦαβορί έχρισε τον ΠΑΟΚ, για το αυριανό παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Σάμροκ, Μάικλ Ο’ Νιλ. «Η όλη εμπειρία είναι κάτι φανταστικό για εμάς, είναι κάτι για πρωτόγνωρο να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Είμαστε αουτσάιντερ, …

ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει εμπειρία από τέτοια ματς, αλλά το ότι είμαστε αουτσάιντερ μας δίνει μια απόλαυση», είπε.

Για τα παιχνίδια με Ρούμπιν και Τότεναμ που έδωσε η ομάδα του σχολίασε: «Αύριο θα παίξουμε όπως πάντα, με πειθαρχία, με συμπαγή άμυνα και με πνεύμα. Ολες οι ομάδες που έχουμε παίξει έως τώρα έχουν να πούνε καλά λόγια για εμάς. Κάτι που παραβλέπετε είναι πως έχουμε και τεχνίτες παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ.

Με την Ρουμπίν ήταν δύσκολο, είχε πολύ καλή κατοχή. Όσον αφορά την Τότεναμ, ήταν καλύτερη από αυτήν που έπαιξε στην Τούμπα, πιο ενισχυμένη. Δυστυχώς σε εκείνο το ματς δεν κρατήσαμε τα ηνία. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια την φετινή σεζόν, υπάρχει κόπωση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Εχουμε καλή διάθεση γιατί είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από τον τίτλο».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Ο Γκάρι Ο\' Νιλ δεν θα παίξει, δυστυχώς, είναι απογοήτευση και για αυτόν και για εμάς, έχουμε όμως επιλογές για να τον αντικαταστήσουμε».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Η απουσία του Γκαρσία είναι πολύ σημαντική, αλλά και σε άλλα τρία παιχνίδια στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές και ο προπονητής του φάνηκε ότι είχε επιλογές. Δεν περιμένω να επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από αυτές τις απουσίες».

Για τα ως τώρα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Είδαμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είδαμε και άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει δυνατό κέντρο, παίζουν στενά αφήνουν χώρο για τα φουλ μπακ τους, παίζουν σαν την Κοπεγχάγη και την Παρτιζάν. Δεν θα διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο».


από το www.baladoros.com