Κρίση δεν βιώνει μόνο ο απλός κόσμος αλλά από ό,τι φαίνεται και το βρετανικό παλάτι καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε... το κίτρινο φουστάνι με το οποίο εμφανίστηκε στον γάμο της δεκαετίας, αυτόν του εγγονού της Γουίλιαμ με την Κέιτ τον περασμένο Απρίλιο, σε δημόσια εμφάνισή της στην Αυστραλία. Το συγκεκριμένο φόρεμα το οποίο έχει ασορτί παλτό και καπέλο, έχει σχεδιαστεί από την προσωπική ράφτρα της, την Angela Kelly και είχε ραφτεί ειδικά για τον γάμο του εγγονού της. Στη δεύτερη εμφάνισή της βέβαια, η βασίλισσα φρόντισε να κάνει κάποιες μικροαλλαγές στο styling της, μετατρέποντας μάλιστα το παλτό σε φουστάνι ώστε να αλλάζει λίγο η εμφάνισή της. Επίσης φόρεσε διαφορετικά παπούτσια στη δεύτερη εμφάνισή της για να μοιάζει διαφορετική.
Όμως, δεν είναι μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι η μόνη που φόρεσε δύο φορές το ίδιο ρούχο.
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε στο γάμο Zara Phillips το ίδιο ρούχο που είχε φορέσει πριν από πέντε χρόνια σε δημόσια εμφάνισή της.
Η Κάθριν Μίντλετον είχε φορέσει το ίδιο πράσινο φόρεμα του οίκου Diane Von Furstenberg dress στο πάρτι πριν τον γάμο της Zara Phillips αλλά και στις αρχές του Οκτώβρη σε εμφάνισή της στο Λος Άντζελες. Η Δούκισσα της Κορνουάλλης φόρεσε στον γάμο Zara Phillips το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει στο γάμο της κόρης της Laura το 2006. Η πριγκίπισσα Άννα στο γάμο του Καρόλου με την αξέχαστη Νταϊάνα το 1981, φόρεσε το ίδιο φόρεμα σε άλλο γάμο όπου παρέστη το 2008.