Για σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


- Γενική απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία (ΠΟΕΠΔΧΒ), αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις.

- Στάση εργασίας από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου, των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιδρώντας στο ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.

- Συνέχεια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους με γενικευμένες καταλήψεις δημοτικών κτηρίων, γκαράζ, δημαρχείων και των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας.

- Τρίωρη στάση εργασίας των καθηγητών της ΟΛΜΕ από τις 11.00 έως τις 14.00 για την πρωινή βάρδια και από τις 14.00 έως τις 17.00 για την απογευματινή βάρδια, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο για το μισθολόγιο - βαθμολόγιο.

- Στάση εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων από τις 8.00 έως τις 11.00 και από τις 15.00 έως τις 18.00, διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και τα οργανικά κενά στις φυλακές.- Η απολογία των δύο συλληφθέντων στα χέρια των οποίων βρέθηκε θησαυρός της αρχαίας Μακεδονίας, στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

- Διαδοχικές συναντήσεις του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, με μέλη της κυβέρνησης. Θα συζητηθούν θέματα των υπουργείων, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος.- Επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης στο Παρίσι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων προς την Ελλάδα και την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.- Ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.


- 10.00 ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εγκαινιάσει το νέο ερευνητικό ινστιτούτο για τη νόσο του Alzheimer και λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου και μελέτης του γήρατος, στον οικισμό Ηράκλειο, καθώς επίσης και το νέο έργο βιολογικού καθαρισμού Λαγκαδά. Το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει για το Φανάρι.

- 10.30 Επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο εργοστάσιο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ΕΑΒ , στο Σχηματάρι Βοιωτίας για συνάντηση με τους εργαζομένους και τη Διοίκηση της εταιρείας.

- 14.00 Συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ προκειμένου οι βουλευτές - μέλη του να ενημερωθούν από την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου για την κατάσταση στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

- 14.00 Συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Πρεσβευτή της Κίνας.