Πέντε βασικές συμβουλές που καλό είναι να ακολουθήσετε, αν θέλετε να πετύχετε το τέλειο γαμήλιο πάρτι...Θέλετε στο γάμο σας να περάσετε κι εσείς και οι καλεσμένοι σας όμορφα και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας; Ακολουθήστε πέντε απλές συμβουλές και θα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στην τέλεια δεξίωση γάμου.

1.Διαλέξτε εκκλησία κοντά στο χώρο που θα γίνει η δεξίωση. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού που γίνεται χαμός από κίνηση και γάμους, μην τους τρέχετε σε εκκλησία στην Βαρυμπόμπη και δεξίωση στον Πειραιά. Δεν θα φτάσουν ποτέ.

2.Μην φωτογραφίζεστε δίχως αύριο σε πόζες βγαλμένες από ντεμοντέ περιοδικό γάμου. Αφενός μεν οι φυσικές φωτογραφίες είναι οι καλύτερες, αφετέρου, οι καλεσμένοι σας, σας περιμένουν να ανοίξετε τον μπουφέ για να φάνε.

3.Μην βγάζετε ..τρίωρους λόγους, εσείς, οι γονείς σας, οι κουμπάροι κ.λ.π. Εκτός κι αν είστε ο Χιού Γκράντ στο «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», οπότε χαλάλι σας.

4.Μην κάνετε περικοπές στο σέρβις. Είναι πολύ προτιμότερο να μην έχετε γαρίδες και αστακούς στο μενού παρά να μην υπάρχει άνθρωπος να τους σερβίρει.

5. Διαλέξτε μουσική για όλα τα γούστα. Μπορεί εσάς να σας αρέσουν πολύ τα βαριά ρεμπέτικα, αλλά αν δεν θέλετε να γίνει η δεξίωση σας πάρτι για δύο, σκεφτείτε τι αρέσει και διασκεδάζει τους περισσότερους.