Στο κλείσιμο των οδών Παύλου Μελά (από το Λευκό Πύργο έως την Τσιμισκή) και την Τσιμισκή (από τη ΧΑΝΘ έως την Ι. Δραγούμη) όπως και όλες τις κάθετες οδούς προχωρά, σήμερα το πρωί, η Τροχαία Θεσσαλονίκης, λόγω της μαθητικής παρέλασης, που θα γίνει αύριο στις 11:00 στην Τσιμισκή.

 

Σύμφωνα με την Τροχαία, ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους της πόλης, ενδέχεται να γίνουν διακοπές της κυκλοφορίας και στους γύρω δρόμους. Τα αστικά λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. προς την Αγγελάκη και στη συνέχεια προς την Εγνατία οδό.

Επίσης, στην ανακοίνωση της η Τροχαία υπενθυμίζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, που ισχύει σε τμήματα των εθνικών οδών του νομού. Συγκεκριμένα:

  • 1. Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου από τις 16:00 έως τις 21:00: στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ αυτής,
  • 2. Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, από τις 15:00 έως τις 21:00: στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, από το 34ο χλμ αυτής μέχρι την αερογέφυρα της Θέρμης και
  • 3. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 21:00: στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, από το 34ο χλμ αυτής μέχρι την αερογέφυρα της Θέρμης.