taxidromiko_tamieftirio_20111004_01Χοντρή καταγγελία σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου, από τον βουλευτή Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετακόμισε, σε κτίριο που ανήκει στην πεθερά του Ανδρίκου Παπανδρέου, την ώρα που, πριν μερικούς μήνες, είχε διαθέσει μεγάλο ποσό για τη διαρρύθμιση του παλιού κτιρίου!

 

Σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή ο κ. Αναστασιάδης επισημαίνει πως το κτίριο που νοικιάστηκε βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από υποκατάστημα της τράπεζας…

Πρόκειται για το υποκατάστημα του ΤΤ της Β. Όλγας, το οποίο μεταφέρθηκε σε απόσταση… δύο τετραγώνων, σε κτίρι με υψηλότερο μίσθωμα.

Ο κ. Αναστασιάδης είπε χαρακτηριστικά πως σε μια εποχή που η βιωσιμότητα των Ελληνικών Τραπεζών στηρίζεται στον δανεισμό και στις στερήσεις των Ελλήνων Πολιτών, η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που στο πρώτο εξάμηνο του 2011 έχει ζημίες 500 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αντί να περιορίσει τις δαπάνες , συνεχίζει τις σπατάλες.

Υποστήριξε πως υπάρχει για την κυβέρνηση ηθικό ζήτημα, όταν μια κρατική τράπεζα, η οποία παρουσιάζει ζημιές της τάξης του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ για το α΄ εξάμηνο του έτους, ενοικιάζει και καταβάλει υψηλότατο τίμημα σε πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού της χώρας.