Κοινή συναινέσει έλυσαν τη συνεργασία τους Άρης και Σάκης Τσιώλης μετά το άσχημα ξεκίνημα στη σεζόν των «κιτρίνων», που αγνοούν ακόμα τη νίκη. Λίγη ώρα μετά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του >>>

στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρώτα απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αθανασιάδη και στην διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι για 8 μήνες μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας του Αρη, που πραγματικά πιστέψαμε και ονειρευτήκαμε ότι μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε υψηλούς στόχους. Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα υπολογίζεις και κυρίως από διάφορες συγκυρίες ήρθαν αποτελέσματα τα οποία έφεραν την ομάδα σε πολύ μεγάλη πίεση. Έτσι λοιπόν η λύση της συνεργασίας μας, πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα και ψυχολογικά κυρίως, αλλά και αγωνιστικά ώστε να μπει στον δρόμο των επιτυχιών».

Επικρατέστερος πλέον να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης φέρεται να είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια.