paok_samrok_rovers_2_1_20111020_01Μια νίκη ήθελε ο ΠΑΟΚ, στο γήπεδό του, κόντρα στους Ιρλανδούς της Σάμροκ Ρόβερς και την πήρε. Με 2-1, καθώς ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απλά, μετά το γρήγορο 1-0, το… πήρε επάνω του.

 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκε να μην υπολογίζουν τον αντίπαλο κι εκείνος τους τιμώρησε στην αρχή του β μέρους. Η Ρόβερς δεν είναι τυπική Ιρλανδέζικη ομάδα, αφού δεν παίζει με “καμίνάδες”, αλλά με την μπάλα κάτω. Απλά, ήταν πιο αργή και από αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έδειξε πως υπερέχει ως ομάδα από τους Ιρλανδούς. Κυκλοφορούσε τη μπάλα με μεγαλύτερη ευκολία και δημιουργούσε καταστάσεις πιο άνετα. Για του λόγου το αληθές, οι τελικές 15 λεπτά πριν τη λήξη ήταν… 17-3 υπέρ του ΠΑΟΚ!

Το πρόβλημα της ομάδας του Μπόλονι, ήταν τα κενά, τα οποία, μετά από αυτό το παιχνίδι γίνονται περισσότερα: Χάθηκε και ο Λίνο, ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάζει οπωσδήποτε από το ντέρμπι με τον Άρη και από το μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας του. Έφεξε για τον Σνάουτσνερ που, θέλοντας και μη, θα επαναλάβει αυτό που έκανε απόψε: Την παρουσία του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Προβληματισμός και για τον Αθανασιάδη, που, επίσης, αποχώρησε τραυματισμένος, από χτύπημα αντιπάλου.

Το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος που ο ΠΑΟΚ έδειχνε ότι, αργά ή γρήγορα, είχε μεταβληθεί σε… αντικυβερνητική διαδήλωση, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Μάλλον δικαιολογημένα…

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Τόνι Ασουμάα

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (29' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λάζαρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (62' Γεωργιάδης).

Σάμροκ Ρόβερς (Μάικλ Ο' Νιλ): Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ό, Ντόνελ, Σέπαρντ (84' ΜακΚέιμπ), Ομάν, Τέρνερ (75' Φιν), Ντένεχι, Πάτερσον (74' Κίλνταφ).

Κίτρινες κάρτες: 48' Σνάουτσνερ / 43' Ο'Ντόνελ, 57' Στίβενς, 65' Σέπαρντ, 76' Ντένεχι

Σκόρερ:12' Λαζάρ, 63' Βιεϊρίνια / 48' Σέπαρντ