aris_ergotelis_1_1_20111016_01Με δέκα έπαιζε ο Εργοτέλης στα τελευταία λεπτά, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει τον Άρη και να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα: Γκολ στο τελευταίο λεπτό. Έτσι, εξάλλου, είχε προηγηθεί και η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με γκολ στο τελευταίο λεπτό του α μέρους.

 

“Το πληρώσαμε που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι στις αρχές του β μέρους” δήλωσε ο Τσιώλης, αναφερόμενος στην ευκαιρία του Ιάκομπ, που σύρθηκε στο βρεγμένο τερέν για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε συρτή παράλληλη σέντρα με τα δοκάρια του Εργοτέλη, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα.

Ευχαριστημένος, από την άλλη πλευρά, ο Καραγεωργίου που υπογράμμισε πως η ομάδα του “έπαιζε με απουσίες, αλλά δεν τα παράτησε και, παρά το ότι έπαιζε με δέκα, πήρε το βαθμό που δικαιούνταν”.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν παιχνίδι των προπονητών. Τα γκολ από στημένες φάσεις, δουλεμένα στις προπονήσεις, οι αλλαγές ήταν όλες αλλαγές τακτικής. Αλλά ο τελικός νικητής ήταν ο επίμονος Καραγεωργίου.

Να σημειωθεί, ακόμη, πως ο Άρης, για άλλη μία φορά, δεν είδε τους επιθετικούς του να κάνουν δουλειά. Το γκολ το έβαλε ο Σανκαρέ, με κεφαλιά.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητές: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Καιρός: Αρκετή βροχή

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Τζούνιορ, Σαρρής (Λεάλ 54'), Φραγκουλάκης (Κατσικοκέρης 73'), Ρομάνο, Κουτσιανικούλης (Μπέτο 54'), Μπούντιμιρ.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Μίσελ, Ντίκο, Σανκαρέ, Παπαστεργιανός, Φατί, Πρίττας, Ουμπίδες, Ακόστα (Γιάκομπ 52'), Καπετάνος, Καζναφέρης (Νέτο 59').

Σκόρερ: Σανκαρέ (πλασέ στο 45') - Μπούντιμιρ (κεφαλιά 93')