Σκόνταψε στον Κάρολ ο ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν αυτός που κράτησε τους Κρητικούς όρθιους στην Τούμπα, αφού, στο πρώτο μέρος, με τον Δικέφαλο να έχει τη συντριπτική κατοχή, ήταν αυτός που έβγαζε τα πάντα!

Στο δεύτερο μέρος, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ… δεν ίδρωσε, αφού ο ΠΑΟΚ έχασε τον Φωτάκη (τραυματίστηκε) κι “έπεσε” ο Ίβιτς. Με το Βιερίνια σε άλλη μία κακή μέρα, τον Αθανασιάδη μπλοκαρισμένο από δύο επιθετικούς, τον Σαλπιγγίδη εμφανώς κουρασμένο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν λύσεις μπροστά.

Ο Μπόλονι προσπάθησε να αλλάξει το παιχνίδι, με την επιλογή του Γιάννου, όμως οι Κρητικοί, με διπλή ζώνη άμυνας, “καθάριζαν” τις σέντρες. Κι αφού ο Κάρολ έβγαζε τις επιθέσεις κατά μέτωπον, το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να “ροκανίζουν” το χρόνο.

Το ρόλο αυτό ανέλαβε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Μάντζιος…

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητές: Σ. Τριτσώνης

Βοηθοί: Ν. Γεωργαράκος, Α. Καρατζίκας

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34' Αρίας), Ιβιτς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65' Σουμπίνιο), Βερόν (67' Ρόβας), Κάλαιτζίτς, Παπουλής, Σίσιτς (87' Σόουζα), Μάντζιος.