4street_mode_festival_2011_06Ένα γκράφιτι 70 τετραγωνικών μέτρων, αγώνες breakdance και bmx, αλλά και μουσική, θα κατακλύσουν αυτή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου την κεντρική πλατεία του δήμου Θέρμης.

Ο λόγος για το Street Mode Festival που πραγματοποιείται για 3η χρονιά στο πλαίσιο της ετήσιας Γιορτής Νεολαίας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του δήμου Θέρμης και των εκδηλώσεων "Θέρμης Δρώμενα" .

Και διαγωνισμός breakdance

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνει διαγωνισμός με τη μορφή πυραμίδας για την ανάδειξη του καλύτερου b-boy. Θα συμμετέχουν 16 άτομα και θα γίνει μάχη (battle) ένας εναντίον ενός. Από τη μια μεριά της σκηνής θα είναι ο ένας διαγωνιζόμενος και από την άλλη ο άλλος και η κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από άτομα που έχουν κερδίσει παλαιότερα αντίστοιχους διαγωνισμούς και έχουν κάποιο σεβασμό στο χώρο, αποφασίζει ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση σηκώνοντας το αριστερό ή το δεξί χέρι. Έτσι θα μείνουν 8, 4, 2 διαγωνιζόμενοι και στο τέλος θα βγει ο νικητής.

Το πρόγραμμα του Streetmode

-12:00 – 20:00 – Graffiti Action.

4street_mode_festival_2011_03Στο τούνελ της πλατείας 35 από τους καλύτερους καλλιτέχνες graffiti της Ελλάδας θα δημιουργήσουν μία τοιχογραφία μήκους 70 μέτρων.

Πρόκειται για τους: Live2, Apset, G.Mavridis, Jamer, Jasone, Lue, Case, Krase, Dee71, Homo, Ser, Χ. Αλαβέρας, Jorz, Nade, Nastwo, Dwayne, Dante, Smartie, Noone, Karma, Jerz, Nox1, Inva, Rino, Ionas, Onare, Sive, Rasel, Amok, Risk, Toolis, Zek, Design Ninjah, Simoni και Shuen.

-17:30 – BMX Show.

Η γνωστή ετήσια επίδειξη – διαγωνισμός bmx Ride On Street Ripper θα παρουσιαστεί φέτος με την συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αναβατών bmx ποδηλάτων. Στους νικητές θα δωθούν χρηματικά έπαθλα και δώρα. Χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί με ειδικές κατασκευές για το σόου και θα είναι διαθέσιμος προς το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε o καθένας να μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο bmx!

-19:00 – Breakdance Show.

Στο αμφιθέατρο της πλατείας οι 16 καλύτεροι χορευτές breakdance της Ελλάδας θα αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα B-Boy με χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές. Στα διαλείμματα του αγώνα οι ομάδες hip hop χορού Loona Beats και Dancecool θα παρουσιάσουν μοναδικές χορογραφίες.

-20:30 – Live Music.

Οι Χατ Τρικ (πανκ συγκρότημα με ελληνικό στίχο) και ο Μικρός Κλέφτης (μέλος του συγκροτήματος «Βόρεια Αστέρια», που κόβει τα περισσότερα εισιτήρια στη χώρα μας) θα παίξουν ζωντανά στον συναυλιακό χώρο της πλατείας.

Χρήσιμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ώρες έναρξης θα τηρηθούν αυστηρά! Για περισσότερες πληροφορίες: www.streetmode.gr  ή στο facebook group Street Mode Festival.