Οι Sanctuary στο Principal

Κάποτε πριν από χρόνια σε μία μακρινή χώρα…
Κάπως έτσι αρχίζουν οι θρύλοι οπότε έτσι θα έπρεπε να αρχίσει και ένα κείμενο που μιλάει για τους Sanctuary. Δημιουργήθηκαν το 1985 στο Seattle και πρόλαβαν να μεγαλουργήσουν με δύο άλμπουμ σταθμούς στο power metal, τα “Refuge Denied” (σε παραγωγή του Dave Mustaine των Megadeth) και “Into The Mirror Black” πριν υποκύψουν στην λαίλαπα του grunge.

Το “Into The Mirror Black” μάλιστα βρέθηκε στα charts του Billboard το 2010, είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, έχοντας πουλήσει πάνω από 450.000 αντίτυπα. Δυστυχώς το grunge ήταν κι αυτό που διέλυσε τους Sanctuary το 1991. Από τις στάχτες τους όμως γεννήθηκαν οι Nevermore οι οποίοι όχι μόνο συνέχισαν το έργο των πρώτων αλλά δημιούργησαν ένα ενδιαφέρον για τους Sanctuary στο νεαρό κοινό που δεν τους είχε προλάβει στην αρχή της καριέρας τους. Ευτυχώς όμως αυτή η αγάπη του κόσμου για τους Sanctuary οδήγησε στην επαναδραστηριοποίηση του σχήματος. Το 2010 λοιπόν η ανακοίνωση ότι οι Sanctuary επανενώνονται κάνει τα μουσικά forums ανά τον πλανήτη να παίρνουν φωτιά. Και 21 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα, οι Sanctuary επιστρέφουν σtην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το Principal Club Theater θα φιλοξενήσει το θρυλικό metal συγκρότημα του Seattle.
Ετοιμαστείτε λοιπόν είτε είστε Battle Angels, είτε Soldiers Of Steel γιατί ο Warrell και ή παρέα του μπορεί να μιλάνε με Future Tense αλλά υπόσχονται Seasons Of Destruction!

S A N C T U A R Y
Opening Act: tba
(ψηφίστε για το opening act στο www.facebook.com/principalclub)
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011
PRINCIPAL CLUB THEATER

Info:
Principal Club Theater - 2310.428088
www.principalclub.com
Τιμή προπώλησης: 25€,
Ταμείο: 30€
Προπώληση: Metropolis, Ticket House και www.ticketpro.gr ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2310.428088
Παραγωγή – Διοργάνωση: Principal Ltd.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.