boutaris_koubelis_20110911_01Τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος …

βρέθηκε το Δημαρχείο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της 76ης ΔΕΘ.

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στο όραμα και στη θέση της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία και τον ρόλο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, σημείωσε τις προσπάθειες εξωστρέφειας που καλλιεργεί η Δημοτική Αρχή, μέσω των σχέσεων της Θεσσαλονίκης με την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Νοτιοανατολικής Μεσογείου για την προσέλκυση επισκεπτών και επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως «η παρουσία μου στο δημαρχείο και η συνάντηση αυτή θέλει να καταγράψει το αμείωτο και σταθερό ενδιαφέρον μας για τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι καλούνται στην καινούργια περίοδο που είναι εξαιρετικά δύσκολη, με παρούσα και δυσβάσταχτη την οικονομική κρίση, να διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο ως έκφραση της κοινωνίας των ίδιων των πολιτών».