Διέψευσε όλους αυτούς που έβλεπαν συνωμοσίες και μυστικές συμφωνίες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με δήλωσή του, ξήλωσε τα σενάρια που κάποιοι εξύφαιναν και κάποιοι αφελείς διέδιδαν, ότι φεύγει από τη Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα δεν τίθεται θέμα αποχώρησής μου από τη Νέα Δημοκρατία. Τα άλλα κόμματα δεν έχουν λέπρα, αλλά ο Σαμαράς είναι ο αυριανός ηγέτης, έχω μαζί του τις καλύτερες σχέσεις και θα τον υπηρετήσω. Εγώ υπηρέτησα τους πάντες και υπηρετώ και τον Σαμαρά», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alter ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε πως “στη Νέα Δημοκρατία δεν περισσεύει κανείς”.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει –προς το παρόν- νέο κόμμα, δήλωσε “στρατιώτης”, απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής και απέδωσε το ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δεν πήγε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη ΔΕΘ, όπου τον περίμενε σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο, στον… Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Όταν ερχόταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό Οικονομικών, στο κινητό του, που τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Ανθρώπινα, πειράχτηκα. Πολιτικά, όχι. Είμαστε αδέλφια με τον Αντώνη Σαμαρά”, είπε.

Όσο για τα μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση, υποστήριξε πως “έχουμε Χούντα! Σε αφασία βρίσκεται η κυβέρνηση”! Και ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει άλλο ύφος όταν μιλάει στο λαό. “Ένα χαμόγελο δε βλάπτει”, είπε χαρακτηριστικά.