Κι άλλα γκολ ήθελε ο Μπόλονι! Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ διέψευσε, στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας, ότι έδωσε εντολή στους παίκτες του για συντηρητικό παιχνίδι! “Δεν έδωσα εντολή για οπισθοχώρηση. Μετά το πρώτο ημίχρονο, που …

η πίεση την οποία είχαν οι παίκτες για το αποτέλεσμα έφθινε, κι εγώ τους είπα να μην χάσουμε καθόλου από την μαχητικότητά μας στο δεύτερο, τουλάχιστον για τα πρώτα είκοσι λεπτά”, είπε χααρακτηριστικά!

Πάντως ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος και από τη νίκη και από την απόδοση: «Αν θέλετε να με ρωτήσετε αν είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε την ΑΕΚ, η απάντηση είναι πως είμαι χαρούμενος» ξεκίνησε τις δηλώσεις του!

Διέψευσε, ακόμη, ότι επιμένει σε κάποιους παίκτες (“Δε δείχνω επιμονή σε αυτούς που παίζουν, δείχνω σε όλους. Αν δεν είστε κουρασμένοι μπορείτε να έρθετε αύριο στο προπονητικό κέντρο για να δείτε. Προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους παίκτες” είπε) και ειδικά για τον Έτο είπε πως δεν έχει καταλάβει να είναι αρνητικοί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ απέναντί του. “Ο Ετο είναι ένας ποδοσφαιριστής 29 χρονών που δεν έχει λάβει ακόμη αυτό που αξίζει. Τεχνικά, είναι εντάξει. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η νοοτροπία του στο παιχνίδι”, πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, ο Αντελίνο Βιερίνια, προσέθετε: “Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Είδαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, κάτι που φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Τα στοιχεία της ομάδας και των παικτών που έχουμε μας δίνουν, πλέον, τη δυνατότητα να πετύχουμε τρία γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα”.