Iraklis_panellinia_lesxi_irakliΗ αγάπη του για τον Ηρακλή είναι μεγάλη. Έτσι, σήμερα, ο Πέτρος Πετρίδης, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος γραμματείας αθλητισμού του κινήματος, δήλωσε, στη συνέντευξη που έδωσαν …

στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, για το θέμα του Ηρακλή, πως το Σάββατο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, αν δεν έχει βρεθεί λύση για την αγαπημένη του ομάδα, θα βρίσκεται από την πλευρά των… διαμαρτυρόμενων!

Δεν είναι, όμως, ο μόνος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ που βλέπει την αδικία στο θέμα του Ηρακλή. Σήμερα το μεσημέρι, η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία δήλωσε ότι συμπαραστέκεται στο πρόβλημα του Ηρακλή και ζητάει την δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της νομαρχιακής μετείχαν φίλαθλοι αλλά και μέλη των συνδέσμων του Ηρακλή.

Άδικη χαρακτήρισε την απόφαση και ζήτησε ακόμα και την αναστολή του πρωταθλήματος ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Παπαστεργίου.

Η πόλη δεν στάθηκε όσο έπρεπε στο πλευρό του Ηρακλή τόνισε ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Λέσχης Φιλών του Ηρακλή,  Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους. Εξέφρασε την ελπίδα πως και την τελευταία στιγμή θα δοθεί λύση.