papandreou_dimarxeio_20110909_01ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κάτω από συνεχείς αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα, περίπου 300 εργαζομένων, εισήλθε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Κι εκείνος τους… ευχαρίστησε!

Οι εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους μέλη του ΠΑΜΕ, είχαν συγκεντρωθεί εκεί από το μεσημέρι. Άπλωσαν ένα τεράστιο πανό πάνω από την κεντρική είσοδο του δημαρχείου. Διαμαρτύρονταν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

PAPANDREOY DIMARHIO 090911 102Ο πρωθυπουργός έφθασε στο δημαρχείο μέσα στο… ακαδημαϊκό τέταρτο. Το αυτοκίνητο τον άφησε στον αυλόγυρο και, με το σακάκι στον έναν ώμο, περπάτησε, με τη συνοδεία του, ως την πλαϊνή είσοδο (όχι εκείνην με το πανό). Με το που τον αντιλήφθηκαν οι εργαζόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να τον γιουχάρου. Εκείνος έβαλε το δεξί χέρι στην καρδιά κι έσκυψε, σα να τους ευχαριστούσε! Στη συνέχεια ανέβηκε τα σκαλιά και μπήκε στο δημαρχείο όπου, αυτήν την ώρα, έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

PAPANDREOY DIMARHIO 090911 101

Στις 3 μετά το μεσημέρι θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυουργού με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων, στον ίδιο χώρο.

PAPANDREOY DIMARHIO 090911 100

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Οι φωτογραφίες είναι του Νώντα Στυλιανίδη από το www.photoreportage.gr