draxmi_01

Σφοδρή επίθεση στην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή σημερινές ραδιοφωνικές της δηλώσεις, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή.

 

«Μόνο και μόνο που λέει τη λέξη δραχμή, η κα Διαμαντοπούλου τρομοκρατεί τους πολίτες και προκαλεί τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία», τόνισε ο κ. Μιχελάκης και διερωτήθηκε: «Δεν είδε ότι τα spread έφτασαν σήμερα στις 1.730 μονάδες; Ούτε άκουσε τις δηλώσεις του κ. Ρομπάι, ο οποίος απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ»;

Υποστήριξε ακόμη ότι η υπουργός Παιδείας «αναγνωρίζοντας ευθέως την προοπτική αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές -όποτε κι αν γίνουν- προσπαθεί να ξορκίσει τις κάλπες, καταφεύγοντας στην έσχατη κινδυνολογία».

«Συνεχίζοντας τα εκβιαστικά διλήμματα, για χρεοκοπία και στάση πληρωμών, που εγκαινίασαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πάγκαλος και η κα Δαμανάκη, η κα Διαμαντοπούλου επανέρχεται σήμερα στα καταστροφικά σενάρια επιστροφής στη δραχμή», είπε χαρακτηριστικά.