KARAOGLOU PITA_0117Λοιδορεί, την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για τον Ηρακλή, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας (και γνωστός για τα κυανόλευκα αιτήματά τους) Θ. Καράογλου:

 

“Το «θέατρο του παραλόγου» συνεχίζεται! Με σημερινή της απόφαση η «αρμόδια» επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αποφάσισε  ότι το τακτικό Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, είναι…. αναρμόδιο και κακώς συζήτησε το θέμα  του ΗΡΑΚΛΗ”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καράογλου “είναι προφανές ότι πλέον, η θρασύτητα του υπόκοσμου του ποδοσφαίρου έχει ξεπεράσει τα όρια της. Η «αθλητική δικαιοσύνη» με έναν τρόπο μόνο πρέπει να αντιμετωπιστεί! Συνεχής αγώνας για τη δικαίωση του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ μας και άμεση προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια της χώρας , μήπως τελικά και εκεί βρεθεί Δικαιοσύνη”!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εγκαλεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ζητά “να σταματήσει την τακτική του «Ποντίου Πιλάτου». Δεν μπορεί να μένει αμέτοχη και απλός παρατηρητής στη  δυσωδία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Καλούμε έστω και τώρα, ειδικά τους αρμοδίους υπουργούς, να πάρουν θέση για το έγκλημα που συντελείται στον χώρο αυτό”, καταλήγει.