deth_pyrgos_ote_1Σήμερα Σάββατο 10 και αύριο, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων, στο ξενοδοχείο Εγνατία.

 

Το Συμβούλιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο συμμετοχής των Οικολόγων στις δράσεις που οργανώνονται με αφορμή την παρουσία και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στη Δ.Ε.Θ., με κύρια θέματα την πολιτική συγκυρία, τις προτάσεις τους για  εμβάθυνση της δημοκρατίας και την προετοιμασία του συνεδρίου τους, τον επόμενο μήνα.

Τα μέλη του Συμβουλίου θα συμμετέχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, κατά της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας με κεντρικό σύνθημα «Νερό - Συλλογικό Αγαθό - Να μην το στερήσουμε από τα παιδιά μας». Η συνάντηση των μελών για την πορεία θα γίνει στις 18:00 στην είσοδο των γραφείων των Οικολόγων Πράσινων, Πλάτωνος 1 & Εγνατία.

Νωρίτερα, στις 10:00 το πρωί, τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων θα συναντηθούν με τον πρόεδρο των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, Κωνσταντίνο Μαριόγλου, αλλά και με μέλη της αντιπροσωπείας του συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΟΛΘ, με θέμα την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στην Πρυτανεία του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ευρωβουλευτή και αντιπροσωπείας της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων με τον Πρύτανη, Ιωάννη Μυλόπουλο, για το νέο νόμο για τα Πανεπιστήμια.