akinita_01Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το νέο τέλος στα ακίνητα άσκησαν με δηλώσεις τους, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που περιόδευσαν το πρωί στην 76η ΔΕΘ.

 

«Είναι ένας πολύ άδικος φόρος, είναι ένας οριζόντιος φόρος που επιβάλλεται σε όλους τους ανθρώπους», τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου.

«Η κυβέρνηση ακολουθεί ένα δρόμο παλινωδιών, αντιφάσεων και αδικιών και την πληρώνει εκείνος που έχει περισσότερη ανάγκη και στήριξη», υπογράμμισε ο Σταύρος Καλαφάτης. Σε ερώτηση για τη στάση που διαμορφώνεται από ένα κίνημα με το σύνθημα «δεν πληρώνω», απάντησε ότι «οι νόμοι πρέπει να τηρούνται».

«Για να μπορέσεις να πληρώσεις πρέπει να έχεις χρήματα. Εάν δεν έχεις, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, επισημαίνοντας ότι τα κενά των προβλέψεων του ελλείμματος, πρέπει να αντιμετωπίζονται σχεδιασμένα και «όχι με έκτακτους φόρους».

«Όλα αυτά τα μέτρα που βλέπουμε τελευταία, είναι η πλήρης ομολογία για την αποτυχία της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση. Δυστυχώς, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας βλέπουμε ότι η κυβέρνηση διόγκωσε το έλλειμμα, προκειμένου να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ. Για όλα αυτά το έχω ξαναπεί, κάποιοι θα δώσουν λόγο στα ειδικά δικαστήρια» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γιουλέκας.


από τη www.voria.gr