dimitria_2011_logoΜια απίστευτη ιστορία… ελληνικής τρέλας, περιγράφει, στο status της, στο Facebook, η δημοσιογράφος Δήμητρα Δημητρακοπούλου. Πήγε να κόψει εισιτήριο για παράσταση των Δημητρίων και βρήκε το ταμείο κλειστό. Κι όταν ρώτησε τον λόγο, της εξήγησαν πως… το προσωπικό δεν επαρκεί!

Η ανάρτησή της στο Facebook έχει τον τίτλο “Ιστορίες "Δημητρίων"”. Και γράφει:

“Τα εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, από το πρωί μέχρι τις 21.00. κι όμως! την προηγούμενη Τρίτη στις 18.30 ήταν κλειστά. Την επόμενη μέρα, Τετάρτη, που τα βρήκα ανοιχτά, η υπάλληλος μου απάντησε ότι όντως δεν άνοιξαν την Τρίτη γιατί δεν υπάρχει προσωπικό (!) να καλύψουν όλες τις βάρδιες μια που λόγω Δημητρίων θα είναι κάθε μέρα ανοιχτά (πολλή δουλειά). Σήμερα στις 15.20 τα εκδοτήρια ήταν και πάλι κλειστά. Υποθέτω πως το προσωπικό εξακολουθεί να δυσκολεύεται να καλύψει τις βάρδιες. Για λόγους καταγραφής και μόνο, πήγα και στα εκδοτήρια στο Βασιλικό που (υποτίθεται) είναι ανοιχτά μέχρι τις 15.30. Καθόλου δεν ξαφνιάστηκα που τα βρήκα..κλειστά”!

Κι ένα δικό μας σχόλιο: Και μετά λέμε ότι το δημόσιο έχει… υπεράριθμους υπαλλήλους! Έγινε που έγινε η απογραφή τους, θα τολμήσει, ποτέ, κανείς, να τους βάλει να δουλέψουν;