ANTHIMOS1_528_355 (1)

Με χιούμορ και ανωτερότητα αντιμετώπισαν οι Έλληνες χρήστες του Twitter και του Facebook την ήττα από τα Σκόπια στο Ευρωμπάσκετ! Μια ήττα που συνέπεσε με τα γενέθλια του… Μητροπολίτη Άνθιμου!

 

Ο Παναγιότατος δέχονταν, χθες, από το πρωί, ευχές για την ονομαστική του εορτή, στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και η Δημοτική Τηλεόραση TV100 μετέδωσε το σχετικό ρεπορτάζ την ώρα του αγώνα. Οι… συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι.

“Θα… τσατίζουν τον Άνθιμο οι Σκοπιανοί με αυτήν τη νίκη και έχει να σύρει πολλά στο κήρυγμα αύριο”, έγραψε ένας. Ο somprerogr, γνωστός για τα εύστοχα αθλητικά του σχόλια, έγραψε: “Με τρόπο τα νέα στον μητροπολίτη Άνθιμο, έτσι; Δεν θέλει και πολύ να μαζέψει τον κόσμο απ'τη γιορτή του και να εισβάλλει στα Σκόπια”!

Ο miltostr, σχολίασε: “Το πρωί του Ανδρέα Παπανδρέου, το απόγευμα του Μ. Αλεξάνδρου, dolby surround τα κόκκαλα που τρίζουν σήμερα... “

Το σχόλιο του που δέχτηκε τα περισσότερα retweet, ήταν… πολιτικό:  "Σε 10 χρόνια, την ήττα από τα Σκόπια, θα την έχομε ξεχάσει." - Κ. Μητσοτάκης”. Κι αυτό που “σφράγισε” την ήττα της εθνικής έλεγε: “ Πλέον πρέπει να δούμε το Eurobasket από διαφορετική... Σκοπιά”!

Όλοι, πάντως, συμφωνούσαν σε ένα: Ότι αν η Εθνική είχε προπονητή τον… σάντος, θα είχε κερδίσει με τους πόντους που πέτυχε, με ένα καλάθι διαφορά!