ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΗ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΕΤΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣΑνύπαρκτο και αδύναμο να βάλει τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζει τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, σε ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

Με αφορμή την απόφαση για τον Ηρακλή, ο κ. Ψωμιάδης υποστηρίζει πως, όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο “έγιναν μπαλάκι από τον Άννα στον Καϊάφα”.

“Η παράγκα ζει και βασιλεύει. Τουλάχιστον σταματήστε να κοροϊδεύετε όσους έχουν μείνει πιστοί στην ιδέα του Ηρακλή και του αθλητισμού, υπογραμμίζει ο κ. Ψωμιάδης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώνεται. Η γελοιοποίηση και ο διασυρμός του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Ο διασυρμός ξεκινά από την ανασφάλεια και την ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού. Ο κ. Γερουλάνος αποδεικνύεται ανύπαρκτος, αδύναμος να βάλει τάξη στο χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Περιμένουμε την επόμενη δήλωσή του γιατί τα αρμόδια όργανα της πολιτείας κάνουν μόνο δηλώσεις. Από πράξεις, πελώρια μηδενικά.  Φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα αλλά και επαγγελματίες γίνανε μπαλάκι από τον Άννα στον Καϊάφα. Τελικά μάθαμε ότι ο ιστορικός Ηρακλής είναι υπεύθυνος για την κατάντια της Σούπερ Λιγκ. Το διά ταύτα της υπόθεσης; Η παράγκα ζει και βασιλεύει. Τουλάχιστον σταματήστε να κοροϊδεύετε όσους έχουν μείνει πιστοί στην ιδέα του Ηρακλή και του αθλητισμού».