papandreou_aigaleo_20101030_01Για λόγους ασφαλείας ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δε θα παραστεί, τελικά, στα εγκαίνια της 76ης ΔΕΘ. Τα εγκαίνια θα τελέσει, όπως ανακοινώθηκε, απόψε, από το ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το μοναδικό “παρατράγουδο” κατά την περσινή επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, ήταν όταν κάποιος πολίτης είχε επιχειρήσει να πετάξει παπούτσι εναντίον του πρωθυπουργού. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλυφθεί αργότερα, η συγκεκριμένη πράξη… οργανώνονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ο κ. Παπανδρέου θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη αύριο το μεσημέρι. Στις 2 μετά το μεσημέρι θα βρίσκεται στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Στις 3 μετά το μεσημέρι, πάλι στο δημαρχείο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός δε θα έχει άλλη δραστηριότητα στην πόλη, ως τις 8 το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου. Για τότε είναι προγραμματισμένη  ομιλία του, προς τις παραγωγικές τάξεις, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της ΔΕΘ.

Άλλαξε και ο τόπος διεξαγωγής της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΕΘ η συνέντευξη θα γίνει σε κτίριο μέσα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (εκεί που πέρσι έγινε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου). Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού είναι προγραμματισμένη για τη 1 μετά το μεσημέρι, της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.