aganaktismenoi_20110625_01

Μακρύς θα είναι ο δρόμος των “Αγανακτισμένων στο Λευκό Πύργο”, ως τη ΔΕΘ. Πρέπει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, να ενημερώσουν τον κόσμο και να οργανωθούν για την… υποδοχή του πρωθυπουργού.

Το πρόγραμμα βγήκε, μέσα από τις συνεχείς ζυμώσεις και ανοικτές συνελεύσεις. Κι οι… παράπλευρες εκδηλώσεις αρχίζουν από σήμερα, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, όταν το βράδυ θα γίνει εκδήλωση “Για την Πραγματική Δημοκρατία” από την ομάδα νομικών και οικονομολόγων που συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες του Λευκού Πύργου.

Για αύριο, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί Λαϊκή συνέλευση στο Λευκό Πύργο με συμμετοχή κοινωνικών ομάδων που είναι σε κινητοποιήσεις (φοιτητές, οδηγοί ταξί και άλλοι), για την από κοινού διοργάνωση της διαδήλωσης-αποκλεισμού της ΔΕΘ.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει στην πλατεία Λευκού Πύργου Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση για το “Κίνημα Δεν Πληρώνω”. Θα μιλήσουν στελέχη από τα κινήματα “Επιβάτες Θεσσαλονίκης”, “Ακρίβεια-Στοπ”, καθώς και από το Πανελλαδικό Συντονιστικό κατά των Διοδίων.

Για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί νέα Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται εκδήλωση με θέμα: " Ο ένας δρόμος τα μνημόνια και η αποπληρωμή του χρέους. Ο άλλος δρόμος;" Ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Τοζίδης (οικονομολόγος-μέλος του κίνήματος “Δεν Πληρώνω”, Σπύρος Παναγιώτου(οικονομολόγος), Χρήστος Λάσκος(οικονομολόγος) και Λεωνίδας Βατικιώτης(δημοσιογράφος ,εκ των δημιουργών του Debtocracy).

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα οργανωθεί συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου. Θα πάρουν μέρος οι Blues Wire, Ζακ Στεφάνου , Λουδίας κ.α.

Έτσι θα φθάσουμε στο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, όταν και ετοιμάζεται πανελλαδική διαδήλωση με αποκλεισμό των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.