Χασίς και ηρωίνη από την Αλβανία για τις “πιάτσες” της Θεσσαλονίκης

narkotika_xasis_kavalari_20100114_01Δυο Αλβανοί συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, στη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια, για κατοχή με σκοπό την εμπορία συνολικά…

6 κιλών και 245 γραμμ. κάνναβης και 815 γραμμ. ηρωίνης.

Αρχικά συνελήφθη 31χρονος από την Αλβανία, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία είχε πληροφορίες για τον νεαρό και, σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κιλά και 150 γραμμ. κάνναβης, 605 γραμμ. ηρωίνης και ένα εύχρηστο πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.

Κατά την προανάκριση, ο 31χρονος ομολόγησε πως τα ναρκωτικά του τα έφερνε από την Αλβανία, γνωστός Αλβανός κακοποιός, ο οποίος είχε προφυλακιστεί, στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Στήθηκε ειδική επιχείρηση και το απόγευμα της ίδιας μέρας, στη Βέροια, συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός, στο σταθμό των ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος έφερνε, από την Αθήνα, έναν σάκο με ένα κιλό και 95 γραμμ. κάνναβης και 210 γραμμ. ηρωίνης.

Οι παραπάνω συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, Θεσσαλονίκης και Βέροιας, αντίστοιχα.

Σχόλια