deth_pyrgos_ote_1

Μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής θα πρέπει να είναι το μήνυμα που θα στείλουν στη διάρκεια της ΔΕΘ εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, όπως τονίζει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

 

Με το σύνθημα "Δεν χρωστάμε - δεν πουλάμε - δεν πληρώνουμε", το Δίκτυο καλεί το επόμενο Σάββατο, 10 Σεπτέμβρη, στις 5.30 το απόγευμα σε προσυγκέντρωση στην συμβολή της Εγνατίας με την οδό Βενιζέλου και στις 18.00 σε συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.

Στην προκήρυξη του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τη ΔΕΘ αναφέρεται πως "όλοι και όλες στην κινητοποίηση των συνδικάτων και των κοινωνικών κινημάτων στη ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου αγωνιζόμαστε για τη μη εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του νέου Μνημονίου, την αποδέσμευση της χώρας μας από την τρόικα και το Μνημόνιο και τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους".

"Να ξαναπάρουμε πίσω ό,τι χάσαμε σε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα στον ένα χρόνο του Μνημονίου, την υπεράσπιση και επανάκτηση της δημόσιας περιουσίας, τη στήριξη με όλα τα μέσα της δημόσιας Υγείας, της δημόσιας Παιδείας και της κοινωνικής ασφάλισης, την απόκρουση του κυβερνητικού αυταρχισμού", αναφέρει το Δίκτυο στην ανακοίνωσή του.


από το www.thestival.gr