aganaktismenoi_foitites_louketa_01Κινητοποίηση μέσα από το facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Αγανακτισμένων φοιτητών που θέλουν ανοικτές τις σχολές τους κόντρα στις φοιτητικές παρατάξεις που επιμένουν στα λουκέτα ως αντίδραση στο νέο νόμο Διαμαντοπούλου.

Το νέο αυτό κίνημα, πέτυχε να ανοίξει χθες τη Νομική  του ΑΠΘ, συσπειρώνοντας όλες τις δυνάμεις που θέλουν τις σχολές ανοικτές και κέρδισε στην σχετική ψηφοφορία στη χθεσινή γενική συνέλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPNews, οι παρατάξεις που αντιδράνε στο αποτέλεσμα της χθεσινής ΓΣ, προγραμματίζουν νέα έκτακτη συνέλευση για αύριο Παρασκευή ή Δευτέρα για να συσπειρώσουν και αυτοί δυνάμεις και να ξανακλείσουν την σχολή.

«Η νομική Θεσσαλονίκης ήταν μόνο η αρχή! Συνεχίζουμε, συμμετέχουμε όλοι στις συνελεύσεις και την επόμενη εβδομάδα ανοίγουμε όλες τις σχολές!» αναφέρουν στο twitter τους οι Αγανακτισμένοι φοιτητές που έχουν προγραμματίσει το Σάββατο 17/9 συνάντηση των συντονιστικών των Σχολών της Αθήνας και την Κυριακή 18/9 πανελλαδική web συνάντηση όλων των συντονιστικών !!!
Ο στόχος ; Την επόμενη βδομάδα να έχουν ανοίξει όλες οι Σχολές!!!


Από το http://www.spnews.gr