panteli_2011_01Δικαστικό πραξικόπημα είναι για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Ανδρέα Παντελή, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, με την οποία οι κυανόλευκοι πέφτουν κατηγορία. Και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν απέχει, όπως είπε, από ένα πορνείο! Σε …

έκτακτη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι “ο Ηρακλής δεν έχει την ανάγκη κανενός επειδή έχει το δίκιο με το μέρος του”.

“Είμαστε μάρτυρες ακόμη μίας σκανδαλώδους απόφασης από την ΕΠΟ. Ένα όργανο που έχει προκαλέσει την κατακραυγή του κόσμου,των ομάδων και της Κυβέρνησης. Έχουν αμφισβητηθεί οι αποφάσεις πάρα πολλές φορές. Γνωμοδοτεί και αποφασίζει κατά το δοκούν”, δήλωσε.

Ο κ. Παντελή υποστήριξε ότι “από τον τελευταίο υπάλληλο της ΕΠΟ μέχρι τον πρόεδρο της ΕΠΟ οι πάντες εξυπητερούν τα συμφέροντα άλλων. Είναι μία απόφαση που ισοδυναμεί με πραξικόπημα δικαστικό”.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του είπε πως “τον Ηρακλή δε θα τον ελέγξει κανένας. Δεν έχει την ανάγκη κανενός. Κανείς δε θέλει να τον υποστηρίξει. Έχει το δίκιο με το μέρος του και θα το διεκδικήσει”.

Για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Κ. Πιλάβιο είπε πως “αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ικανός να διοικήσει. Θα μπορούσε να κάνει πολλές ενέργειες. Νομίζω πως δε θα τα καταφέρει γιατί δεν έχει τις ικανότητες και το λέω με λύπη μου αυτό το πράγμα”.

Ξεκαθάρισε ότι ο Ηρακλής “δεν πρόκειται να κάνει πίσω” και θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, παρά τις απειλές.

“Η Απόφαση του Εφετείου είναι ραμμένη στα μέτρα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ηρακλής θα τραβήξει την υπόθεση αρκετά μακριά. Είναι θέμα των νομικών πως ακριβώς θα κινηθούμε. Εμείς έχουμε φέρει παίκτες και φτιάχνουμε ομάδα. Θα κάνουμε όλες τις κινήσεις για να αναβληθεί η αγωνιστική”, τόνισε.

Ο κ. Παντελή υποστήριξε πως “υπήρχαν ομάδες που έπρεπε να σωθούν πάση θυσία. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον. Όλες οι ομάδες ήταν αναγκαίο να κριθούν με έντιμα κριτήρια”.

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα… θύκμισε Δώνη: “Εχουμε ακούσει πολλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν απέχει πολύ από το μπουρδέλο. Ήρθα εδώ και βρήκα μια κατάσταση και σκοπός ήταν από την αρχή να δικαιωθούμε δικαστικά. Ο κόσμος και η ΠΑΕ κάνουν τη δουλειά τους. Θα ανακοινωθούν κάποιες αντιδράσεις πολύ σύντομα”, πρόσθεσε.

Όπως ανακοίνωσε υπήρξαν επαφές με πολιτικούς, αλλά και επικοινωνία με τον Αντώνη Ρέμο.