Ναι συνέβη σε μας, γιατί δεν είναι καθόλου σπάνιο: συμβαίνει σε μια γυναίκα στις δέκα. Θα ήταν όλα πιο εύκολα αν το είχαμε ανακαλύψει νωρίς. Γι' αυτό έχουμε επιστρατεύσει όλες μας τις δυνάμεις, γι' αυτό κάνουμε αυτόν τον αγώνα: για να σε ενημερώσουμε για την αξία της έγκαιρης διάγνωσης. Ναι, η έγκαιρη διάγνωση σώζει...
και ζωές και στήθη - δεν είναι σλόγκαν, είναι η πραγματικότητα που τη βιώνουμε όλες μας. Σήμερα η ιατρική αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού και μπορεί να τον νικήσει πολύ ευκολότερα απ΄όσο στο παρελθόν, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα.
Γι' αυτό κι εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία, να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο 2 3 1 0 2 8 5 1 8 3 για να κλείσεις το ραντεβού σου από 26/9 έως 7/10 για έναν προληπτικό έλεγχο, δωρεάν, από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2011. Ειδικευμένοι γιατροί της Ελληνικής Α.Ν.Θ. Θεαγένειο θα σε εξετάσουν και, κατά 98% όπως δείχνουν οι στατιστικές, θα σε διαβεβαιώσουν ότι το στήθος σου είναι μια χαρά.
Υπάρχει περίπτωση να επισημάνουν κάποιο άλλο συνηθισμένο - όχι κακοήθες - πρόβλημα, που καλό είναι να το έχεις υπόψη για να το αντιμετωπίσεις. Αν χρειαστεί να κάνεις κάποια επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχεις τη δυνατότητα να την κάνεις σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο, εντελώς δωρεάν.
Η χώρα μας, που συνηθίζει να διακρίνεται αρνητικά, ούτε στον τομέα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού κάνει εξαίρεση. Το ποσοστό πρώιμης διάγνωσης της ασθένειας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Εκτιμάται ότι είναι μικρότερο από 10%, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που φθάνει έως και το 60%! Εμείς είμαστε μαζί σου για να μην έρθεις ποτέ μαζί μας!
Μην αμελήσεις αυτό το μήνυμα! Πάρε τηλέφωνο να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο 2310 285 183 από 26/9 έως 7/10 για να κλείσεις ραντεβού για έναν προληπτικό έλεγχο, δωρεάν, από τις 3 έως τις 7/10, αν η ηλικία σου είναι από 20 έως 39, γιατί αυτή η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στις νέες γυναίκες.
Θέλουμε κάθε νέα γυναίκα να μάθει να φροντίζει από νωρίς για την υγεία του στήθους της. Θέλουμε να το μάθεις και εσύ. Κάθε τρία χρόνια, από την ηλικία των 20 έως 39, χρειάζεται να επισκέπτεσαι ειδικό γιατρό για κλινική εξέταση μαστών.
Κλείσε το ραντεβού για την πρώτη σου εξέταση από 26/9 έως 7/10 στο 2310285183!