aris_atromitos_0-1_20110911_01Με μισή ευκαιρία δεν κερδίζεις παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το κατάλαβαν καλά, σήμερα, οι παίκτες του Άρη, που είδαν άλλο ένα παιχνίδι να φεύγει μέσα από τα χέρια τους –αυτήν τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο.

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Δημιούργησαν ευκαιρίες και, με το γκολ του Μήτρογλου στο 19΄, όταν βρέθηκε μόνος και πήρε κεφαλιά, μέσα στη μικρή περιοχή του Άρη (ευθύνονται ο Πίτου Γκαρσία κι ο Σηφάκης, αν και ο τερματοφύλακας του Άρη έβγαλε τα λεφτά του σώζοντας αρκετές φορές την εστία του από νέα παραβίαση), πήραν μια –τελικά- εύκολη νίκη. Θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ.

Ο Άρης έχει να επιδείξει ένα καλό φάουλ του Νέτο και μια υποψία ευκαιρίας προς το τέλος του παιχνιδιού.

Μέσα στα αρνητικά για τους “κίτρινους” και η ανόητη ενέργεια του Σολτάνι να πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο του Επστάιν. Φυσικά αποβλήθηκε και ανάγκασε την ομάδα του να παίξει με 10 για ένα ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:

Αρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ (Τοπούζης 78'), Σολτάνι, Τόχα (Καζναφέρης 29'), Τσέζαρεκ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο (Πρίττας 89'), Καπετάνος, Λαζαρίδης

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδη, Τάτος (Σφακιανάκης 68'), Επστάιν, Καραγκούνης (Μπέλιτς 59'), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (Δημούτσος 73')